Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kausi etenee

Viimeisimmässä päivityksessä puhuin tuosta Bianchi-cupin kisasta. Siellä oli ihan mukavasti ajajia ja vauhtiakin pidettiin melko hyvin yllä. Itse pyrin ajamaan mahdollisimman aktiivisesti , mutta lopussa tajusin kilpailun ratkeavan loppukirissä ja otin hieman rauhallisemmin. Loppukirissä jalat tuntuivat melko vahvoilta ja juuri ennen maaliviivaa ohitin Kruunukaton Saku Silfverdin. Kauden ensimmäinen voitto tuntui hyvältä ja loi luottamusta tulevaan.

Tulokset:


Yleinen 46 km
1 27 Hiski Kanerva KTM 1.08,50 Elite
2 36 Saku Silfverd KKRR sama Elite
3 13 Erkko Salonen CCH sama M40   

Kokonaisuudessaaan: http://www.fillari-lehti.fi/Etusivu/tabid/40/ctl/ViewItem/mid/539/ItemId/851/Default.aspx

KREIKKA

Seuraavaksi oli vuorossa viikon luokkaretki Kreikkaan. Lämpimässä Ateenassa ja vielä lämpimämmässä Napfliossa tuli rentouduttua ja pidettyä hauskaa. Pyörää ei mukana ollut, mutta kuntoa pidettiin yllä aamuisilla juoksulenkeillä.

Nähtävyyksiä tuli katseltua paljon ja kävin tutustumassa myös Ateenan sisävelodromiin. Todella upea rakennus. Ovet olivat auki ja pääsin sisälle asti ihailemaan paikkoja. Valitettavasti ihan radalle asti en päässyt, kun ovet olivat kiinni. Todettakoon, että melko lailla paremmat harjoitusolosuhteet kuin Suomessa.


AHH-AJOT

Kotiin tultua olikin heti vuorossa AHH-etappiajot. Täysin pyörätön viikko oli hieman kangistanut jalkoja ja en pystynyt aivan parhaimpiin suorituksiin. Pyrin auttamaan Teamiä mahdollisimman paljon ja tällä kertaa se tuotti tulosta.
Teamin taktiikka toimi hienosti ja kaikki olivat mukana toteuttamassa sitä. Jori-Pekka ajoi "kapteeninamme" todella aktiivisesti ja se palkittiin. Jori oli mukana sunnuntain pitkässä irtiotossa, joka kesti aina maaliin asti. Vaikka etapilla Jori jäi neljänneksi, riitti se varmistamaan kokonaiskilpailun voiton ennen Visillatalojen Hannu Onnelaa ja Kruunukaton Mikko Kejoa.
Todella hienoa työtä koko tiimiltä. Hyvä jätkät! 

Omalta osin tulokset olivat seuraavat:

-prologi 40. +0'26"
-1. etappi 52. sa
-2. etappi 37. +1'08"
GC: 36. +1'30"

Kokonaiskilpailun tulokset:

1 151 Kuuranne Jori-Pekka Cycle Club Helsinki 3:47:45,3
2 162 Onnela Hannu VISILLATALOT-CONTINENTAL 3:47:46,1
3 206 Kejo Mikko Kruunukatto-Rush Racing 3:47:48,2
4 171 Koski Olli  VISILLATALOT-CONTINENTAL 3:47:52,4
5 178 Salermo Marek Team Velocitor 3:48:45,1

Tarkat tulokset: http://www.tulospalvelu.profiili.fi/pyorailytulokset/tulokset2013/


Eliten kokonaiskilpailun kärkikolmikko: 1. Jori-Pekka Kuuranne KTM/CCH        2. Hannu Onnela Visillatalot  3. Mikko Kejo Kruunukatto (Kuva: Jari Birling)



























maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kisakausi käynnistyi Turussa.

Sunnuntaina sain kisakauden viimeinkin käyntiin TS-kortteleissa. Kisassa pidettiin kovaa, mutta melko tasaista, vauhtia. Ensimmäiseksi kilpailuksi ajo tuntui hyvältä. Kilpailu käytiin melko viileässä säässä ja Aurajoen rannan tiet olivat melko märkiä ja pölyisiä. Kuraa roiskuikin ihan kiitettävästi ajon aikana. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin!

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/473970/TWDLankenin+Aaltio+polkaisi+perinteisen+TSkortteliajon+voittoon#.UWrh1_d0n5w.twitter

Vielä Turun Sanomien artikkeli kilpailuista. Kuvista löytyy myös allekirjoittanut.


Huomenna sitte taas tositoimiin Bianchi-cupin avauksessa Riihimäellä. Kisan taso ei välttämättä ole enakkoon niin kova, kun Turussa, mutta pitää sitten itse ajaa aktiivisemmin.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kisakauden alku siirtyy

Hyvin menneen Liettuan rataleirin jälkeen herkistely kisakautta varten oli näköjään turhaa. Yläkerran Jeppe päätti, että Suomessa ei ajeta kisaa tänään. Järjestäjiltä oli kyllä ihan hyvä päätös peruuttaa kisa jo eilen, kun sääennusteet varmistui.

Tänään tuli sitten käytyä Siltamäen maantielenkillä ajamassa "varjokisat" ja lenkin jälkeen katsottua rauhassa Paris-Roubaix. Vähän (aika paljonkin) harmittaa Omega Pharma-Quickstepin puolesta. Boonen ei pystynyt edes starttaamaan, Chavanel putosi porukasta pyörän hajottua, Vandenbergh kaatui katsojan oltua liian lähellä ja Stybar kaatui vielä melkeen osuttuaan kanssa katsojaan. Lopulta Omegalle kuitenkin kolmas sija Terpstran loppukirillä ja Stybar oli vielä kuudes. Vaikka voittokammpailu oli tiukka, oli Cancellara taas kerran selvästi porukan vahvin kuski.


Omat kisat alkavat siis ensi sunnuntaina TS-kortteleissa. Kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan!