Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ensimmäinen flunssa - CHECK!

Ei nyt siis ihan parhailla lähtkohdilla päästä Liettuaan, mutta Willen sanoin: "aina ei voi onnistua!".

http://masterstrack-europe.com/riders-list
tuolta löytyy lähtölistat ja jotain oheistietoja.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Kauden Avauslenkki

Tänään otin pitkään varastossa lojuneen cyclo crossarin taas käyttöön ja kävin avaamassa treenikauden Ilarin kanssa PK-lenkillä. Reilut kolme tuntia tuli ajoa ja matkaa kerty 66 kilsaa. Intoa tosiaan riitti, vaikka tiet olikin märkiä ja lenkin loppuvaiheessa alko satamaankin.

Ja kahden viikon päästä olisi Liettuassa Baltic City Track Tourin ensimmäinen  kilpailu. Vähän kiire tulee, mutta eiköhän sinnekkin jo jonkinlaiseen kuntoon ehdi..


Hyvillä fiiliksin kuitenkin kohti uutta kautta!

Hiski

perjantai 12. lokakuuta 2012

Lepokausi menossa

Nyt on jo pari viikkoa oltu treenaamatta ja keskitytty lepäämään tulevaan kauteen..
Sunnuntaina olis tarkotus mennä järkkäriksi CCH:n järjestämiin Cyclo Crossin SM-kisoihin. Ne järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa.

Kaikki paikalle aistimaan tunnelmaa!!

https://www.facebook.com/#!/44Pepito?fref=ts

Kisapaikalla on myös Cycle Centerin myyntikoju!

https://www.facebook.com/#!/pages/Cycle-Center/167722499950306?fref=ts


Itse olin viime vuonna ajamassa Cyclo Crossia, mutta laji ei oikeen minuun iskenyt.. Tuloksena kuitenkin SM pronssi M18 sarjassa.



Tässä kuvia viime vuoden SM-kisoista Keravan Keinukalliosta.

Hiski

maanantai 1. lokakuuta 2012

Moscow GP

Kisat ohi ja fiilis ihan hyvä. Lajeina sprintti ja keirin, jotka eivät ihan omia päälajeja ole. Matka oli kuitenkin kokonaisuudessaan onnistunut ja ajot kulki hyvin. Myös Krylatskoyen velodromiin tutustuminen oli hieno kokemus. Täytyy sanoa, että tuolla itä-naapurissa on ratapyöräilyn meno hieman toinen. Rata oli täynnä Venäjän maajoukkueen ajajia koko päivän ja mopoja oli parhaimmillaan kolme samaan aikaan vetämässä erilaisia vetoja radalla.





Itse kisat alkoivat lauantaina Keirinillä. Alkuerässä tuli melko lailla turpaan Venäjän sprinttereiltä ja Uzbekistaninkin omniummiehet menivät ohi. Keräilyerissä melko lailla tarkkaavaisempana lähdössä ja pääsin hyvälle paikalle toiseksi. Venäjän mies iski siitä sitten viimeisellä kierroksella ja pysyin peesissä melko hyvin, mutta ohi ei ollut mitään asiaa. Sijoitus kuitenkin toinen, mutta vain voittaja pääsi jatkoon. Lopullisessa tuloslistassa keräilyerien tulokset antoivat sijoituksen, jotka olivat jaettuja kuuden erän kesken. Olin siis 13.


Keirin:

1. Nikita Shurshin
2. Andrey Russkih
3. Denis Shurshin

13. Hiski Kanerva

19. Wille-Oskari Riihelä

25. Pauli Putkonen
25. Jani Mikkonen

31. Juhani Tammisto




Sunnuntaina oli vuorossa sprintti, jonka karsintana ajetaan lentävä 200 metriä. Taso tiedettiin kovaksi ja jatkoon päästäkseen olisi ajettava todella kovaa... Itselläni oli tavoitteena parantaa omaa ennätystä mahdollisimman paljon ja päästä juniorien SE-listalle. Eli alle 11,9 sekuntia. Lämmittelyt ja kaikki sujuivat hyvin ja jalat tuntuivat melko hyviltä. Ajaessa pystyi antamaan ihan kaikkensa ja vauhti tuntui hyvältä. Lopullinen tulos oli 11,526. Olin todella tyytyväinen aikaan ja parannusta Helsingissä ajettuun ennätykseen tuli melkein sekunti. Wille ajoi 10,791 eli uuden juniorien Suomen ennätyksen ja kaikkien aikojen toiseksi parhaan ajan miehissä. Jatkoon pääsi 16 parasta ja Wille oli 17. eli todella niukka karsiutuminen jatkosta.

Sprintin karsinnan tulokset:

1. Nikita Shurshin 9,942
2. Denis Dmitriev 9,988
3. Denis Shurshin 10,1

16. Georgiy Levochkin 10,755
---
17. Wille-Oskari Riihelä 10,791 (M18 SE)

19. Jani Mikkonen 10,865

27. Juhani Tammisto 11,42
28. Hiski Kanerva 11,526
29. Pauli Putkonen 11,562




Nyt on kausi 2012 viimein kokonaan ohi ja vuorossa on muutaman viikon tauko. Lepääminen tekee varmasti ihan hyvää! :)

Hiski