Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Autokoulu

Viimeiset viikot ovat vierähtäneet autokoulun teoriatunneilla ja tiistaina on tiedossa ensimmäinen ajotunti. KANNATTAA SIIS OLLA VARUILLAAN HELSINGIN SEUDULLA!! ;)



Moskovan kisaa varten on nyt vedetty viimeistelytreenejä. Viisumit eivät ole vielä tulleet, mutta muuten kaiken pitäisi olla kunnossa. Lähtö on siis keskiviikkona ja kilpailut la-su.


Linkki kilpailuun:

http://www.uci.ch/templates/BUILTIN-NOFRAMES/Template1/layout.asp?MenuId=MTYzMzg&LangId=1


Hiski

perjantai 14. syyskuuta 2012

Valmistautumista Moskovaan

Pari viimeistä viikkoa on treenattu enimmäkseen velolla ja puntilla. Velolla on ajettu mopon peesissä tai sateen sattuessa rullilla. Pääpaino on ollut lyhyissä vedoissa ja niiden lisäksi on sitten tehty muutama pidempi lenkki maantiellä.

Moskovan reissu lähestyy ja kisoihin on enää kaksi viikkoa. Siellä ajettavat matkat eivät ole vielä aivan selvillä, mutta tarkoituksena olisi koittaa tehdä uudet ennätykset kilsalle ja lentävälle 200 metrille. Todennäköisesti myös pisteajoa tai vastaavaa on tiedossa.


Hiski

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tour de Helsinki

No maantiekausi on nyt sitten paketissa. Kyllä sen huomaa, että loppukesästä on panostanut rataan ja pitkät lenkit on jäänyt vähemmälle. Tuloksena DNF. Pari kertaa sai väistellä taidokkaasti kasoja, mutta onneksi selvisi pystyssä.

Virolaiset ottivat sitten kolmoisvoiton ja 10 parhaan joukossa yhteensä kuusi. Paras suomalainen oli Jarmo Rissanen 4. ja paras CCTstä oli Juhana 10. Tuloksia löytyy täältä:

http://www.championchip.fi/tulospalvelu/df614227-6239-4c32-9c88-2ca3c8b8e85f/M+140km+kilpa


Hiski